Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Whisky

Hónapról hónapra frissítjük a whisky kinálatunkat. Mindig csak egy szűk választékkal dolgozunk, amit csak két hónapig tartunk készleten. Lesznek különleges, csak nálunk elérhető tételek is. Ha nem boxban gondolkodsz, vagy a box mellé rendelnél még valamilyen italt, akkor itt nézz körül!

A jelenlegi november-decemberi válogatásban csak olyan tételek szerepelnek, amelyek lágyak, simák, könnyen fogyaszthatók, mégis izgalmasak, komplexek. Tökéletesek a whisky-k világával most ismerkedőknek is, de bőven adnak élményt azoknak is, akik már komolyabb szintre léptek.

A Glenfarclas 17 évese és a Nikka Coffey Grain-je egyértelműen kiemelkednek a mezőnyből, az egyikük a hosszú, sherry hordós érlelés, a másikuk a kukorica whisky és a különleges coffey érlelési eljárás miatt. Érdemes azonban összekóstolni őket a Buffalo Trace Whiskey-vel is, ahol a lágyság mellé erős fűszeresség is társul. A Teeling Single Malt - írektől megszokott, klasszikus háromszori lepárlása, és ötféle hordós érlelése szintén játszik az érzékekkel. Az Agárdi Single Malt pedig egyszerre nagyon magyar, hiszen a tokaji hordós érlelésnek köszönhetően megcsillan benne az a napfény is, amit a hárslevelű és a furmint szívtak magukba, miközben egy pillanatra sem marad el a skót, az ír, az amerikai vagy épp a japán társaktól.

Rendezés:
Az oldal tetejére