Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Daisuke

Daisuke Tanaka a kávépörkölés és -kóstolás japán nagymestere. A világ legjobb kávéinak versenyén (Cup of Excellence) volt zsűri tag hosszú éveken keresztül, így került kapcsolatba Közép-Amerika legjobb kávéfarmereivel. Az évek során alaposan kidolgozta a fenntarthatósági alapelveit, így csak olyanokkal lép kapcsolatba, akik a legmagasabb minőség mellett hajlandóak extra figyelmet fordítani a dolgozóik életminőségére, gyermekeik oktatására, de a kávécserjék gondozására és a feldolgozási technológiára is annak érdekében, hogy a legjobb minőségű, méltányos kereskedelemből származó kávét kínálhassa.

Amikor Daisuke kávéit választod akkor biztos lehetsz abban hogy nemcsak hogy a világ legjobb minőségű kávéját kapod, hanem egy olyan kereskedelmi rendszerben teszed, amellyel közösen jobbá is tesszük a világot.

A Daisuke kávék világosabb pörkölést kapnak, hogy minél több ízt őrizzenek meg. Amennyire gondosan termelik, szüretelik, vagy épp pörkölik, az elkészítésnél is ennyire érdemes odafigyelni.

A kávék jellegzetes, gazdag ízvilága nagynyomású, profibb kávégépekkel, vagy valamely filterkávé eljárással jönnek ki a legjobban. Otthoni elkészítésnél ajánljuk az aeropress és a french presshez is.

Rendezés:
Az oldal tetejére