Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Contador

A Contador kávémanufaktúra igazi, hamisítatlan családi vállalkozásként működik Szolnokon, több, mint húsz éve, vagyis a nagy, hazai kézműves kávékorszak előtt már rég pörkölték és forgalmazták a minőségi kávéikat.

Barhács László ügyvezető és kávépörkölő mester a világ főbb termőhelyeiről válogatja a zöldkávékat, melyeket nagy odafigyeléssel és heti rendszerességgel mindig frissen pörköl. Pihentetés után, több évtizedes receptúrák szerint keveri a legkedveltebb Contador blendeket, majd a kicsi üzemben kézzel csomagolnak minden egyes terméket ami a boltjuk polcaira kerül, és persze azokat is, amelyek a mi csomagjainkban vannak.

Nyolc féle keveréket kínálnak a testes robustától, az ízekben és aromákban gazdag arabicákig. Minden kávéfüggő megtalálja az ízlésének legjobban megfelelő összeállítást, sőt a koffeinmentes blendükkel még azoknak is kedveznek, akik egyébként lemondhatnának a kávé ízének élvezetéről.

A kávék minőségét folyamatosan ellenőrzik és nyomon követik a zöld kávé raktározásától kezdve, a pörkölt blendek megfelelő tárolásán át, a szakszerű csomagolásig.

Az első boxokba két arabica kávéjukat válogattuk be: a Contador Prémim Arabicát és a Contador Exclusive Arabicát.

A "hagyományos", nagyüzemi kávékhoz képest természetesen magasabb áron, de a prémium kávék között szinte verheteten ár-érték aránnyal dolgoznak.

Ezek a kávékat ajánljuk otthoni-irodai automata gépekbe, kotyogósokba, "szarvasi"-típusú főzőkbe, vagy épp french press-nek.

Rendezés:
Az oldal tetejére