Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Prémium box előfizetés

Prémium box előfizetés

Fizess elő a boxokra!

A Kávé Könyv Whisky boxok minden hónapban megújulnak.
Egy-egy válogatást csak az adott hónapban lehet majd kapni, sőt, lesznek limitált példányszámú boxaink is.

 

A fontos, hogy hónapról hónapra mind gasztronómiai, mind kulturális élményt is kapj. 

Fizess elő a boxokra, és nem fogsz csalódni, sőt, már az első boxod árából is jelentős kedvezményt kapsz, és plusz ajándékokat is, de ez legyen meglepetés!

Lemondható?
Az előfizetést bármikor lemondhatod. Az aktuális hónapban rákérdezünk, hogy valóban szeretnéd-e megvásárolni, és csak a megerősítés után szállítunk. Ez tulajdonképpen egy megelőlegezett, kölcsönös bizalom: te bízhatsz abban, minden hónapban kapsz valami különlegeset, mi bízhatunk abban, hogy velünk maradsz sokáig, és együtt fedezhetjük fel a világ ízet, ha whisky-ről vagy kávéról van szó, és az ország legjobb könyveit.

Mindig lesz egy alacsonyabb, egy közepes és egy magas árú boxunk. Az árakat természetesen a kávék és a whiskyk beszerzési ára befolyásolja. Az igazán különleges termékek a szuperprémium boxunkba kerülnek, de mind a prémium plusz, mind a prémium kategórában is csak olyan tételek kerülnek a boxokba, amelyeket mi magunk is megvennénk (pontosabban meg is veszünk), és jó szívvel ajánlunk minden kávé, könyv és whisky szerető embernek.

A következő hónapban más kategóriájú boxot szeretnék vásárolni. Lehet?
Igen. Az előfizetés nem automatikusan megújuló. Mindig meg fogjuk kérdezni, hogy melyik boxot szeretnéd az adott hónapban. 

Mit kell tenned az előfizetéshez?
Válaszd ki, melyik típusú boxunk a szimpatikus! Tedd a kosárba előfizetéses áron, és rendeld meg! Néhány nap múlva csenget a futárunk és átveheted az aktuális Kávé Könyv Whisky boxot. A következő hónapban pedig küldjük a megerősítő levelet, amelyre kattintva megrendelheted az aktuális havi boxodat.

Kérdésed van?
Ne habozz feltenni!

Írj nekünk!

info@kavekonyvwhisky.hu

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kávé whisky könyv
Az oldal tetejére